Volledig scherm
© AD

Froukje de Both geniet van dochter, tromgeroffel voor blote Lola

Korte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities.
Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Blote Lola

Naaktblad Playboy heeft met digitaal tromgeroffel de cover vrijgegeven van het aprilnummer dat donderdag in de winkel ligt. Lola Brood, de dochter van wijlen Herman Brood, straalt in het blaadje in niets meer dan felblauwe verf. ,,Rocklegende Herman Brood zou dit jaar 70 zijn geworden en dat werd herdacht met documentaires, een toneelstuk en een boek. Maar zijn mooiste nalatenschap is in Playboy te bewonderen'', aldus de makers.

De paspop van Guido Spek

Volledig scherm
© anp

Goede Tijden Slechte Tijden-ster Guido Spek stuitte woensdag op een ongewoon object op een balkon in Amsterdam Oost. Gui - bij GTST-fans beter bekend als de dwarse Sjoerd Bouwhuis - vond het zo apart dat hij een filmpje maakte van de naakte paspop, die om het hoekje naar haar voorbijgangers staart. ,,Gewoon kunst!'', concludeert de acteur-muzikant bij zijn instagrampost. ,,Jij ziet ook alles'', reageert één van zijn volgers.

Kleine meisjes worden groot

Volledig scherm
Froukje en haar Emma in 2012. © bruno

Froukje de Both heeft haar dochtertje Emma woensdag getrakteerd op een flink aantal kopjes thee met een berg zoete en hartige lekkere dingen. Moeder en dochter genoten van een high tea; voor RTL-presentatrice Froukje heerlijke quality time. ,,Met mijn meisje'', zegt ze trots bij een foto van de 7-jarige Emma, die op haar beurt verlekkerd een stukje cheesecake op haar schoteltje schuift.

Tim Douwsma verwerkt verdriet op Curaçao

Tim Douwsma (28) verblijft op Curaçao en onder de brandende zon aldaar zal hij ongetwijfeld af en toe terugdenken aan zijn in januari verbroken liefdesrelatie met het beeldschone fotomodel Stephanie Tency (24). Op Instagram duiken woensdag foto's op van een vakantievierende Tim maar echt gelukkig kijkt hij niet op die kiekjes. En dat vindt hij kennelijk zelf ook, schrijft de vrijgezelle zanger op Instagram.

Monique trakteert zoontje (0) op BMW

De Volendamse presentatrice-zangeres Monque Smit (26) is sinds de geboorte van haar zoontje Noah (eind juli 2015) helemaal in de wolken. De blondine en haar vriend Martijn Molleman doen er alles aan om het kereltje een mooi leven te geven. En daar hoort kennelijk ook een confrontatie met de duurdere automerken bij. Op Instagram zette de zus van Jan een foto van een splinternieuwe speelgoed BMW-bolide: een wagen waarin ze zelf ook rijdt. ,,Zo mama zo zoon'',  aldus Monique.

Thomas Berge komt met verrassing

Polderprins Thomas Berge (echte naam: Chiel Ottink) en zijn levenspartner - fotografe en voormalig Hollywoodvrouw Myrthe Mylius - zijn momenteel in snikheet Dubai om daar de verjaardag van Myrthe te vieren. Of ze hun in juni 2013 geboren zoontje Jack hebben meegenomen is niet duidelijk. Wel bekend is dat de twee over een paar dagen terugkeren naar hun woonplaats Alphen aan den Rijn en dan met een verrassing komen, zo twittert de zanger ietwat mysterieus. Wat dat inhoudt blijft nog even geheim. Zou Myrthe misschien in verwachting zijn van kindje nummer twee? Fans beginnen nu al te speculeren.

Lieke van Lexmonds 'snoepwinkel'

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond ziet er, als ze in spotlights verschijnt, altijd tiptop verzorgd uit dankzij haar zus Jetteke die visagiste is. Maar voor die veelal verpletterende looks is kennelijk wel het een en ander voor nodig. Op Instagram toont ze wat dat precies inhoudt: een gigacollectie van haar favoriete make-upjes. ,,De allerbeste en heerlijkste candyshop ever'', aldus commerciële Lieke die regelmatig op sociale media reclame maakt voor van alles en nog wat zoals afgelopen weekend nog de kerngezonde vruchtensappen die een vriend op de markt brengt.

Wendy van Dijk op schoenenjacht

RTL4-coryfee en Moordvrouw-actrice Wendy van Dijk (45) zal thuis - dankzij haar goedbetaalde televisiewerk - ongetwijfeld uitpuilende garderobe- en schoenenkasten hebben. Maar kennelijk had ze toch nog een paar nieuwe stappertjes nodig. Dus ging Wendy met haar vriendin Stanneke naar de Brabantse gemeente Oisterwijk (bij Tilburg) om eens lekker de shoppen bij een speciaalzaak met de naam 'Mayke': een winkel die door Wendy op Instagram 'de schoenenhemel' wordt genoemd.

Nicolette deelt vertederende foto

Presentatrice Nicolette van Dam zette op Instagram een vertederende foto van zichzelf met haar dochtertje Kiki-Kate (1). Te zien is de kleine meid die met een speen in de mond ligt de dommelen in haar bedje terwijl haar moeder haar hand vasthoudt. ,,Echte liefde, ik laat je nooit los', schrijft de blondine er voor de volledigheid bij. Nicolette en haar echtgenoot Bas hebben ook nog dochtertje Lola-Lily (4).

Yolanthe ontmoet hartsvriendin

Yolanthe een haar hartsvriendin Fitrah Umarella zijn weer eens samen op de foto gegaan. De na haar bevalling (in oktober kwam zoontje Xess Xava ter wereld) alweer fraai afgetrainde echtgenote van Wesley Sneijder schrijft bij een Instagramkiekje dat ze veel van Fitrah houdt. De dames zijn al vele jaren superclose. Yo zei ooit over haar: ,,Ik ken Fitrah al sinds dat ik acht jaar oud was. Ze is meer als een zus voor me. Als ik met haar ben dan voel ik me gelukkig en veilig omdat ik weet dat zij een echte vriendin is en dat we elkaar altijd zullen beschermen.''

Marco deelt maffe duik-emoji's

Marco Borsato is idolaat van duiken en elk vrij moment reist de zanger en mede-producent van de matig ontvangen 3D-musical SKY af naar verre, doorgaans tropisch oorden, om daar met luchtflessen op de rug de wondere onderwaterwereld te aanschouwen. Zijn fascinatie voor het betere aquariumwerk gaat kennelijk zó ver dat hij een aantal Facebook-'duikemoji's' met zijn fans deelt.

Roxeanne op de bon geslingerd

Roxeanne Hazes (23) werd dinsdag bij Vinkeveen op de bon geslingerd door een motoragent. Een oplettende filerijder die toevallig passeerde  maakte een foto van het tafereel en zette die vervolgens op Instagram. Welke overtreding de zangeres - die samen met een vriend in het voertuig zat - maakte is niet bekend, maar kennelijk viel het boetebedrag wel mee. Want Rox deelde het kiekje met haar fans en schreef er al dan niet cynisch bij: 'topdag'.

De potten van Kim-Liam

SBS6-presentatrice Kim Liam van der Meij blijkt buiten haar televisie- en theaterverplichtingen om een fervent pottenbakster. Op haar Instagram toont ze hoe handig ze inmiddels is met klei, schofschijven en glazuren. Maar de breekbare hobby, zo schrijft ze bij een foto met planken vol eigen creaties, begint een beetje uit de hand te lopen. Kim-Liam denkt er zelfs aan een deel van de porseleinen kunstwerkjes te gaan verkopen op de markt.

Paris Hilton houdt van waterstofperoxide

De schatrijke Amerikaanse hotelketenerfename Paris Hilton (35) zweert als decennialang bij blond haar en heeft er inmiddels als heel wat haarverf en liters waterstofperoxide doorheen gejaagd. La Hilton had kennelijk last van uitgroei, want de ging voor de zoveelste keer naar de kapper om de boel te laten oplichten, zo vertelt ze bij een Instagramfoto. De verantwoordelijke 'haarkunstenaar' krijgt een groot compliment van haar. ,,You rock.''