Volledig scherm
Frits Wester. © ANP Kippa

Frits Wester na ophef niet op televisie tijdens Prinsjesdag

Politiek verslaggever Frits Wester zal morgen niet op televisie te zien zijn tijdens Prinsjesdag. Dat heeft RTL Nieuws laten weten. 

Kijkers reageerden met stijgende verbazing op het optreden van Frits Wester (57) vorige week zondag in RTL Nieuws. De journalist bracht in zicht- en hoorbaar labiele toestand het laatste nieuws over de strafzaak tegen Geert Wilders. RTL Nieuws liet vorig week weten ‘nog aan het uitzoeken te zijn’ wat er precies is gebeurd. 

,,Ik maak me zorgen’’, stelde ajunct-hoofdredacteur Marc Schreuder eerder al tegen deze site. ,,Want dit was niet goed. En de vorige keer ook niet’’, doelde hij op de uitzending na het overlijden van oud-premier Wim Kok eind vorig jaar. ,,Ik wil weten wat er aan de hand is.’’ Nu noemt hij bij RTL Boulevard als reden voor Westers ontbreken op Prinsjesdag de gesprekken die met hem zijn gevoerd over een incident dat vorige week plaatsvond.

Vele bronnen van wie de namen bij deze site bekend zijn, stelden al eerder vol overtuiging dat Wester zich al jaren tijdens werktijd schuldig maakt aan overmatig alcoholgebruik. Deze bronnen schetsten het beeld van een publiek geheim dat al jaren bestaat in politiek Den Haag en op de redactie van RTL Nieuws.

Het is voor zover bekend nooit eerder gebeurd dat Frits Wester ontbrak op een belangrijk politiek evenement als Prinsjesdag.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?