Nick en Simon.
Volledig scherm
Nick en Simon. © ANP Kippa

Fors minder kijkers voor duetprogramma Nick en Simon

Het nieuwe duetprogramma van Nick en Simon, Onmogelijke Duetten, scoorde gisteravond flink minder kijkers dan vorige week. Naar het SBS6-programma, waarin bekende artiesten een duet zingen met een onbereikbare collega, keken 776.000 mensen. Vorige week waren dat er nog 1,21 miljoen, aldus Stichting KijkOnderzoek.

 1. Kim Feenstra steekt moeders met kinderwens hart onder de riem: ‘Hou hoop en heb lief’

  Kim Feenstra steekt moeders met kinderwens hart onder de riem: ‘Hou hoop en heb lief’

  Een jaar geleden kon Kim Feenstra zich amper voorstellen dat er een kleine spruit op haar schoot zou zitten terwijl ze wordt opgemaakt voor een shoot. Toch is dat moment eindelijk aangebroken. In een emotioneel bericht op Instagram staat het model stil bij het moederschap, maar spoort ze andere vrouwen met een kinderwens aan hoop te blijven houden. ‘Ik weet dat een (onvervulde) kinderwens pijnlijk, eenzaam en hard kan zijn. Verwacht niks, maar blijf manifesteren.’
 2. 1,2 miljoen kijkers zien Nick & Simon onmogelijke duetten realiteit maken
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  1,2 miljoen kijkers zien Nick & Simon onmogelij­ke duetten realiteit maken

  Prince, David Bowie, Frank Sinatra: het zijn namen waar menig artiest maar al te graag een duet mee op had willen nemen. Hoewel het vaak bij een droom blijft, maken Nick & Simon de wens van Nederlandse artiesten tóch werkelijkheid in hun nieuwe programma Onmogelijke Duetten. Gisteravond keken maar liefst 1,2 miljoen mensen de eerste aflevering op SBS 6, goed voor een vijfde plek in de top 25 best bekeken programma’s.