Volledig scherm
© Venema Media

Fans in actie tegen weghalen McDonald's-beeld Michael Jackson

Fans van Michael Jackson voeren vandaag actie bij het hoofdkantoor van McDonald's Nederland in Amsterdam. Ze zijn verontwaardigd omdat McDonald's vorige week bij het filiaal in Best een standbeeld van Michael Jackson verwijderde. Het beeld stond er al 23 jaar.

 1. Wereldberoemd Michael Jackson-standbeeld bij McDonald's Best na ruim 20 jaar weggehaald
  Play
  Video

  Wereldbe­roemd Michael Jack­son-standbeeld bij McDonald's Best na ruim 20 jaar weggehaald

  BEST - McDonald’s Nederland heeft dinsdag in alle vroegte het ‪wereldberoemde Michael Jackson‬-standbeeld bij het restaurant in Best weggehaald. Dat heeft een woordvoerder van de fastfoodketen aan het Eindhovens Dagblad bevestigd. In eerste instantie peinsde franchisenemer Peter van Gelder er niet over om het beeld weg te laten halen, maar na overleg met Mc Donald's Nederland is toch anders besloten.
 2. Bekende Michael Jackson-imitator ‘kapot van’ verwijderen beeld in Best: ‘Hier gaat McDonald’s spijt van krijgen’
  Play
  Video

  Bekende Michael Jack­son-imitator ‘kapot van’ verwijde­ren beeld in Best: ‘Hier gaat McDonald’s spijt van krijgen’

  BEST – Een bedevaartsoord voor de grootste Michael Jackson-fans van over de hele wereld. Zo keek Michael Jackson-imitator Daimyo Jackson naar het tien meter hoge standbeeld van de King of Pop dat ruim twintig jaar boven de McDonald’s in Best uittorende. Tot ongeloof van de Bosschenaar is het standbeeld dinsdagochtend vroeg weggehaald. ,,Ik weet zeker dat McDonald’s hier vroeg of laat spijt van gaat krijgen.”
 3. Verbijstering over late terugkeer prinsessen Amalia en Alexia: ‘Vervolg op pijnlijk dossier’
  update/video

  Verbijste­ring over late terugkeer prinsessen Amalia en Alexia: ‘Vervolg op pijnlijk dossier’

  Prinses Amalia (16) en prinses Alexia (15) zijn gisterenavond rond 20.30 uur thuisgekomen. De oudste dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima arriveerden per auto bij paleis Huis ten Bosch. De prinsessen moesten langer in Griekenland blijven, omdat er niet genoeg vliegtickets waren voor het hele gezin, aldus een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst. Het koningspaar arriveerde zaterdagavond op paleis Huis ten Bosch. Dochter prinses Ariane was wel mee teruggereisd.