In navolging van verschillende andere festivals komt ook Amsterdam Roots met een digitale versie. Voor het eerst wordt het festival online gehouden en uitgezonden via de site, kondigde het festival vrijdag aan.
Volledig scherm
PREMIUM
In navolging van verschillende andere festivals komt ook Amsterdam Roots met een digitale versie. Voor het eerst wordt het festival online gehouden en uitgezonden via de site, kondigde het festival vrijdag aan. © ANP Kippa

Evenementenbranche: De festival­zomer van 2021 kun je waarschijnlijk afschrijven

Onder het motto The Show Must Go On vraagt de evenementenbranche maandag aandacht voor haar penibele situatie. De directeuren van Ziggo Dome, Afas Live en Westergas geven een schot voor de boeg.

 1. The Joker blijkt meesterlijke bedrieger te zijn in I Can See Your Voice
  VIDEO

  The Joker blijkt meesterlij­ke bedrieger te zijn in I Can See Your Voice

  Het panel van I Can See Your Voice was er gisteravond zó zeker van dat de Joker een gouden keeltje had, dat het vies tegenviel toen bleek dat hij in de grote finale knettervals zong. Al bij de eerste noot barstten de sterren in lachen uit. ,,Oh wat erg”, schreeuwde Marieke Elsinga voor het oog van 1.090.000 kijkers toen ze de stem van de Joker hoorde. Die heeft overigens niets te klagen: de bedrieger ging met 5000 euro op zak naar huis.
 1. Rutte: 'Er is niet veel veranderd maar wel net genoeg'
  Play

  Rutte: 'Er is niet veel veranderd maar wel net genoeg'

 2. Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom
  Play

  Week van de teek: op pad met boswachter in Bergen op Zoom