Volledig scherm
© Getty Images

Emotionele Sylvie Meis: Ik ben sterker dan ooit

Sylvie Meis staat vanavond op het DKMS Life Dreamball in Berlijn stil bij een moeilijke periode in haar leven. De 39-jarige blonde presentatrice, die in Hamburg woont en werkt, kreeg in 2009 de diagnose borstkanker. ,,Maar ik versloeg het en ben sterker dan ooit!'', laat de diva weten bij een foto waarop ze poseert in een donkerroze galajurk.

Als een volleerd model poseert de tot in de puntjes gestylede Sylvie vanavond op de showtrappen van het luxe vijfsterrenhotel The Ritz in hartje Berlijn. Acht jaar geleden deed ze het Dreamball voor de eerste keer aan, in de periode dat ze een halfjaar lang chemotherapie kreeg. ,,Ik droeg een pruik, nepwimpers en had geen wenkbrauwen. Chemo is geen grap'', blikt Sylvie terug. Zelf werd zij na vijf jaar gezond verklaard. 

Ondersteuning

Sylvie is altijd open geweest over haar leven als kankerpatiënte. Twee jaar geleden liet ze weten dat er geen dag voorbij gaat dat ze er niet aan denkt. Zoon Damián, die ze met voetballer Rafael van der Vaart kreeg, was drie jaar oud toen ze de diagnose kreeg. Voor hem wilde Sylvie blijven leven. ,,Het eerste jaar hebben we zelfs bij elkaar in bed geslapen. Hij was voor mij mijn grootste ondersteuning.''

In april van dit jaar verloofde de Let's Dance-presentatrice zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad. Het is onbekend wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen. Momenteel werkt Sylvie hard aan de release van haar eigen lingerielijn Sylvie Flirty Lingerie, die begin volgende maand wordt gepresenteerd.

xx

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?