Volledig scherm

Emile Ratelband (68) en 41 jaar jongere Linda uit Bergen op Zoom uit elkaar

BERGEN OP ZOOM - Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband is weer vrijgezel. De relatie van de 68-jarige Tsjakka-meditator met de 41 jaar jongere Linda uit Bergen op Zoom is na twee jaar op de klippen gelopen.

Linda is volgens Emile op zoek naar een 'serieuze relatie'. ,,Zij wil een toekomst opbouwen met een jongere man. Ze wil een huisje kopen, ze wil fulltime werken, ik pas niet meer in het plaatje", aldus Emile, die eerder nog riep dat hij met Linda aan kinderen wilde beginnen, in De Telegraaf.

,,Ik ben natuurlijk al 68, als het kindje zou komen zou ik zeventig jaar zijn. Te oud voor haar", relativeert Emile. ,,Natuurlijk ben ik wel verdrietig, maar het leven gaat door. Dit overleef ik ook wel weer. Ik wil nog steeds de oudste vader van Nederland worden."

Emile en Linda kregen in augustus 2015 een relatie, kort nadat Emiles vorige partner Gitta plotseling overleed.

  1. Anouk slaat terug na kritiek op hardheid: 'Zeurende hoeren'
    Catfight

    Anouk slaat terug na kritiek op hardheid: 'Zeurende hoeren'

    Het vertrek van Kira Dekker uit The voice of Holland loopt uit op een online catfight tussen de Groningse zangeres en coach Anouk. De rockdiva haalt op Instagram hard uit naar de singer-songwriter, die na haar vertrek uit de RTL4-talentenjacht grappend twitterde dat ze chocolade ging eten en het Anouks schuld zou zijn als ze daar dik van wordt. ,,Het is niet mijn schuld, you stopt het zelf in your mond'', sneert Anouk terug.