Volledig scherm
© Instagram/Ellen Hoog

Ellen Hoog in verwachting van eerste kindje

Voormalig hockeyinternational Ellen Hoog (32) is zwanger. Ellen en haar man, oud-voetballer Kelvin de Lang, zijn dolgelukkig met het nieuws, getuige haar jongste Instagram-update. 'Baby on board!', laten ze met een grote glimlach weten.

Ellen en Kelvin zijn sinds 2013 samen. Vorig jaar pakten ze uit met een romantische bruiloft in het Italiaanse Toscane. De blondine is de beste vriendin van Naomi van As, eveneens voormalig tophockeyster, die ook zwanger is. Zij verwacht binnenkort haar eerste kindje met schaatser Sven Kramer.

,,Het is leuk om Naomi zo te zien'', zei Ellen daarover. ,,Ik was blij toen ze het eindelijk openbaar maakte, hoefde ik mijn mond niet meer te houden. Twee uur nadat ze op het staafje van de test had gepiest, belde ze me al.'' De vriendinnen vierden vorige maand vakantie op het Spaanse eiland Ibiza.

Ellen, die eerder een relatie had met acteur Sascha Visser en een tijdje werd gekoppeld aan voetballer Gregory van der Wiel, wordt via Instagram bedolven onder de felicitaties. Binnen een halfuur tijd staat de teller op ruim 10.000 likes. 'OMG hockeybaby coming', klinkt het.