Eerste beelden van Linda-film April, May en June

VideoLinda de Mol keert binnenkort terug op het witte doek, na het succes van Gooische Vrouwen. Vandaag is de trailer van de nieuwe speelfilm April, May en June naar buiten gebracht.

De film vertelt het verhaal van drie halfzussen (Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap) die door hun moeder bij elkaar worden geroepen. Die blijkt ongeneeslijk ziek te zijn en wil zelf bepalen wanneer ze uit het leven stapt. Maar: dan moet wel duidelijk zijn dat iemand zich ontfermd over haar autistische zoon Jan. 

Geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze alle drie zo hun redenen hebben om zichzelf ongeschikt te vinden. Bovendien merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De kinderen moeten elkaar opnieuw leren kennen om elkaar te kunnen steunen in de moeilijke tijd die komen gaat.

De film is geregisseerd door Will Koopman, die eerder met Gooische Vrouwen 1 en 2 twee van de grootste bioscoophits van de afgelopen decennia maakte. April, May en June draait vanaf 19 december in de bioscoop. 

Volledig scherm
April, May en June. © Independent Films
  1. Van deze mierzoete Britse kerstreclames springen de barsten in je glazuur
    video

    Van deze mierzoete Britse kerstrecla­mes springen de barsten in je glazuur

    De Staatsloterij-commercial met in de hoofdrol het spuuglelijke schoothondje Frekkel was eind vorig jaar met voorsprong de meest tranentrekkende en warmbloedige kerstreclame op de Nederlandse televisie. Maar het kan allemaal nog zieliger, sfeervoller, bombastischer en extremer. De flitsende najaarscommercials die momenteel in Groot-Brittannië op de buis zijn, spannen de kroon. Het zijn in veel gevallen peperdure, met emoties overgoten minifilms die zó mierzoet zijn dat spontaan de barsten in tandglazuur kunnen springen. Zoals die van ‘zingende winterpeen met schaafangst’ Robbie Williams voor grootgrutter Aldi. Kijk, huiver en geniet!