Tygo Gernandt en ex-verslaafde Kevin zien elkaar na lange tijd weer.
Volledig scherm
PREMIUM
Tygo Gernandt en ex-verslaafde Kevin zien elkaar na lange tijd weer. © EO

Drugsprogramma bracht Tygo Gernandt rust

InterviewStaatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) wil het gebruik van GHB aanpakken. Dat vertelt Tygo Gernandt, vanavond te zien in een eenmalige terugkeer van zijn spraakmakende EO-programma Tygo in de GHB.

De schokkende documentaireserie Tygo in de GHB, waarin de presentator zich begeeft onder gebruikers en dealers, maakte eind vorig jaar veel los. Niet alleen zagen we de destructieve werking van de drinkbare drug (verslaafden die ’s nachts het goedje én een lijntje speed nemen om weer in slaap te kunnen vallen), veel kijkers leerden voor het eerst wat GHB nou eigenlijk is.

  1. ‘Netflix-serie Space Force had zoveel meer kunnen zijn’
    Podcast

    ‘Net­flix-se­rie Space Force had zoveel meer kunnen zijn’

    ‘Het probleem van Netflix is dat de seizoenen vaak heel kort zijn,’ vertelt seriefreak Kevin Goes in de nieuwste aflevering van de podcast Bingewatchers. ‘En dat is ook een van de minpunten van Space Force. Er had zoveel meer in die serie gezeten en nu hou je toch het gevoel dat er veel meer in gezeten had, ondanks de sterrencast met onder meer Steve Carrell (The Office), John Malkovich (The New Pope) en Lisa Kudrow (Friends)’