Volledig scherm
PREMIUM
Tygo Gernandt en ex-verslaafde Kevin zien elkaar na lange tijd weer. © EO

Drugsprogramma bracht Tygo Gernandt rust

InterviewStaatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) wil het gebruik van GHB aanpakken. Dat vertelt Tygo Gernandt, vanavond te zien in een eenmalige terugkeer van zijn spraakmakende EO-programma Tygo in de GHB.

De schokkende documentaireserie Tygo in de GHB, waarin de presentator zich begeeft onder gebruikers en dealers, maakte eind vorig jaar veel los. Niet alleen zagen we de destructieve werking van de drinkbare drug (verslaafden die ’s nachts het goedje én een lijntje speed nemen om weer in slaap te kunnen vallen), veel kijkers leerden voor het eerst wat GHB nou eigenlijk is.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?