Volledig scherm
Douwe Bob. © ANP Kippa

Douwe Bob zoent met vriend en Kim krijgt haar broekpak niet dicht

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

De Lama's keren terug en daarvoor heeft Ruben van der Meer even een rode pruik opgezet.

Geen huwelijksreis voor presentator Martijn Krabbé en zijn kersverse echtgenote Deborah. Het stel gaat een restauranttour doen.

Model Kim Feenstra kreeg niet alle knoopjes van haar broekpak meer dicht. Dat weerhield haar er niet van om er een spiegelselfie van te maken.

Of Douwe Bob nu wel of niet weer terug is bij zijn vriendin Anouk is onduidelijk. Maar liefde overwint alles, stelt hij en dat bekroont hij met een flinke kus met zijn ‘beste gappie’ Stijn van Dalen.

Chantal Janzen wordt op de maandagochtend wakker getrompetterd door zoons James en Bobby. Reden genoeg voor de presentatrice om het tweetal gratis weg te geven.

Dj Tony Junior, de vriend van zangeres Maan, stelt dat een vrolijke outfit helpt bij een vrolijker leven.

Amber Brantsen duikt weer de verkleedkist in: was ze vorige week nog een Spice Girl, nu gaat de nieuwslezeres voor een variant op de Duitse dirndl voor het Oktoberfest.

Voor het inwilligen van opmerkelijke verzoeken draait presentatrice Nicolette van Dam haar hand niet om; ze schuift gewoon (de voeten van) haar man Bas Smit naar voren.

Volledig scherm
© Insta Stories/Nicolette van Dam

Numb-zanger Dotan hoort zichzelf in de supermarkt en waant zich spontaan in de playbackshow.

Met vier paracetamol achter de kiezen tegen pijnlijke voeten is Angela Schijf helemaal klaar voor de opnames van een nieuw seizoen Meisje van Plezier.

Zanger en kersverse vader Tim Douwsma is voor het eerst op pad met zijn vriendin Elske en hun zoon Dez.

Trijntje Oosterhuis denkt aan André Hazes, die precies vijftien jaar geleden overleed.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?