Volledig scherm
Doutzen Kroes. © ANP Kippa

Doutzen Kroes gaat een kijkje in haar privéleven geven

Doutzen Kroes is binnenkort te volgen via YouTube. Op dat platform gaat ze een eigen kanaal beginnen. Op Doutzen Diaries gaat het topmodel een kijkje geven in haar dagelijkse leven, zowel professioneel als privé. Ze kondigt haar project vanavond aan bij Jinek.

Het is niet duidelijk hoe vaak Doutzen filmpjes gaat plaatsen. Haar woordvoerder kan het nieuws wel bevestigen, maar wilde vanmiddag geen toelichting op het project geven.

Doutzen vormt een gezin met top-dj Sunnery James. Samen met hem heeft de Friezin twee kinderen; Phyllon en Myllena. Het topmodel liep shows voor grote modemerken zoals Dolce & Gabbana, Gucci en Versace. Ook was ze tien jaar lang een van de Victoria’s Secret Angels. Ze was daarnaast te zien in een roemrucht bijrolletje in de film Nova Zembla.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?