Wessel de Groot Fotografie/AD Fotobewerking
Volledig scherm
PREMIUM
© Wessel de Groot Fotografie/AD Fotobewerking

Dit zijn de gezichten achter de succesformule van Even Tot Hier

Goede kritieken, dito kijkcijfers: de makers van Even tot Hier leken weinig moeite te hebben met de aanpassingen vanwege corona. Voor de slotaflevering van dit seizoen is het woord aan de mensen die de puzzel van Jeroen Woe en Niels van der Laan kloppend maakten.

 1. Vader Patrick (42) van Hotter than my daughter kort na opnames overleden
  video

  Vader Patrick (42) van Hotter than my daughter kort na opnames overleden

  De 42-jarige vader Patrick Visser uit Roermond heeft zijn laatste wens in vervulling zien gaan in een unieke aflevering van Hotter than my daughter. Tijdens de opnameperiode kreeg hij te horen dat hij terminale kanker had, maar voor zijn gezin liet hij de make-over tóch doorgaan. Kort daarna overleed Patrick, die een vrouw en vier kinderen achterlaat. ,,Wat er ook gebeurt, onze positiviteit zal niet kapotgaan.’’
 2. Netflix ontslaat medewerker die lekte over show stand-upcomedian Dave Chappelle

  Netflix ontslaat medewerker die lekte over show stand-upcomedian Dave Chappelle

  Netflix heeft een medewerker ontslagen die wordt verdacht van het delen van vertrouwelijke informatie met de media. Het personeelslid zou onder meer hebben gelekt hoeveel kosten de videostreamingdienst had gemaakt voor een controversiële show van stand-upcomedian Dave Chappelle. Veel Netflix-medewerkers zijn boos over Chappelles opmerkingen in zijn optreden The Closer, omdat die kwetsend zouden zijn voor transgender personen.