Zanger Damon Albarn (rechts) van de band Gorillaz tijdens een optreden.
Volledig scherm
Zanger Damon Albarn (rechts) van de band Gorillaz tijdens een optreden. © EPA

Dit zijn de eerste namen voor Down The Rabbit Hole en Best Kept Secret

Gorillaz en Disclosure zijn twee van de eerste namen die bevestigd zijn voor festival Down The Rabbit Hole begin juli volgend jaar. Nick Cave en Jamie XX zijn te zien op festival Best Kept Secret. Dat hebben de twee organisaties zojuist bekendgemaakt. 

 1. Serious Request heeft ‘wat goed te maken’ na vorig jaar: ‘Mensen kunnen komen wanneer ze willen’
  PREMIUM
  glazen huis

  Serious Request heeft ‘wat goed te maken’ na vorig jaar: ‘Mensen kunnen komen wanneer ze willen’

  Terug naar de basis, dat moet de sleutel tot succes worden om het plein rondom het Glazen Huis zeven dagen lang bomvol te krijgen. Drie opgesloten dj’s, optredens van A-artiesten en een Nederlands goed doel waar een week lang actie voor wordt gevoerd. Na een (door corona) editie zonder publiek, komt 3FM Serious Request vanaf 18 december opnieuw naar Amersfoort. ,,We hebben wat goed te maken.”
 2. Linda Hakeboom en Ruud de Wild ontroeren kijkers met foto’s van littekens na kankerdiagnose
  Het Perfecte Plaatje

  Linda Hakeboom en Ruud de Wild ontroeren kijkers met foto’s van littekens na kankerdia­gno­se

  Het Perfecte Plaatje-deelneemster Linda Hakeboom heeft gisteren indruk gemaakt met de foto’s die ze moest schieten voor een opdracht die in het teken van vrijheid stond. De documentairemaakster werd bijgestaan door Ruud de Wild. Dat was niet zomaar: de twee kregen beiden de diagnose kanker en kwamen er weer bovenop. ‘De littekens zijn er nog’, zei Linda voor het oog van 1.081.000 kijkers.