Volledig scherm
Wendy van Dijk en zoon Sem © Instagram Wendy van Dijk

Deze BN’ers toosten op hun geslaagde kinderen

De vlag kan uit bij meerdere BN’ers die een kind hebben in het eindexamenjaar. Onder meer in huize Borsato en huize Van Dijk is het feest, nu de zoons van Marco en Wendy gehoord hebben dat ze zijn geslaagd.

Marco Borsato is uitzinnig van vreugde nu Senna Borsato (17), de middelste van zijn drie kinderen, is geslaagd. ‘Hard gewerkt vriend’, schrijft de zanger. ‘Heel knap gedaan en we zijn trots op je.’

Trotser dan trots is Wendy van Dijk op haar 16-jarige zoon Sem. Wendy’s man Erland Galjaard was er als de kippen bij om de traditionele vlag met rugzak in de vlaggenmast te hijsen.

Sems vader Xander de Buisonjé deelt het blijde nieuws met een kiekje van toen zijn zoon nog een Semmetje was.

Zanger Wolter Kroes is ongelooflijk trots op zijn stiefdochter Sue (17).

Hiep hoi! Jasmijn, de dochter van Erik de Zwart, heeft het felbegeerde papiertje ook binnen.

Dit weekend was het al feest in huize Oerlemans. Thijmen (18), de oudste zoon van Reinout en Danielle, was geslaagd voor zijn Amerikaanse highschool.

  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.