Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes en Bridget Maasland, na drie uur wachten op de plaat voor restaurant Ceconni’s in Amsterdam. © Reni van Maren

De jacht op dé foto: ‘Drie uur wachten in een portiek, hopen op een kusje van André en Bridget’

Het is, laten we eerlijk zijn, dé foto die iedereen wil zien, ook heel veel mensen die zeggen dat het ze geen moer interesseert: André Hazes en zijn nieuwe liefde Bridget Maasland. Glamourfotograaf Reni van Maren  (47) wist 'm te maken en tijdschrift Weekend publiceerde gisteren online als eerste. ,,Je hoopt dat ze kussen, maar arm in arm is ook mooi.”

Een ‘hetere’ plaat dan dit is er in het Nederlandse showbizzlandschap niet te maken deze weken, dit jaar. Dat wist Reni van Maren meteen toen hoofdredacteur Bart Ettekoven belde met het nieuws: hier gaan we mee uitpakken, zorg voor foto's. ,,Het jaar is nog niet om,” zegt Ettekoven, ,,Maar tot nu toe, ja, dit is wel in Nederland het showbizznieuws van het jaar. André is het hele jaar al hot met z'n relatie met Monique: wel aan, niet aan, wel aan, toch weer niet. Dan is het toch uit en dan komt hij ook nog met zó'n nieuwe liefde. Ik had net een paar dagen eerder gezegd: het is wat stil in showbizzland, er mag wel wat gebeuren. Ik werd meteen bediend.”