Volledig scherm
Danny Froger en vriendin Ann Dominique Wilten © Brunopress

Danny Froger voor het eerst vader: 'De allerliefste knapste mooiste dochter ooit is geboren’

Danny Froger is voor het eerst vader geworden. Zijn vriendin Dominique beviel zaterdag van een dochter. Het meisje heeft de naam Fallon gekregen, zo heeft de zanger bekendgemaakt op Instagram.

,,De aller liefste knapste mooiste dochter ooit is geboren!”, schrijft Danny bij een foto van het kleine meisje. ,,21-9-2019 is de mooiste dag uit mijn leven. Fallon Froger is haar naam! Moeder en dochter maken het goed!! Ik hou zoveel van jullie.”

Apetrots

Ook opa René is apetrots op de nieuwe aanwinst in de familie. ,,Een klein wonder is geboren. Ons kleinkind Fallon Froger”, schrijft hij op zijn beurt op Instagram. ,,Welkom lieve schat!!! Wat een pracht. En wat ben ik trots op je ouders Ann-Dominique en Danny.”

In maart maakte Danny bekend dat hij en Dominique een kleintje verwachtten. Het stel is al ruim twee jaar bij elkaar.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?