Volledig scherm
Aaron Paul en Bryan Cranston tijdens de hoogtijdagen van hun televisieserie Breaking Bad. © EPA

Cranston en Paul hinten op Breaking Bad-film

De geruchten over een Breaking Bad-film worden alsmaar sterker, en Bryan Cranston en Aaron Paul besloten dinsdag nog wat olie op het vuur te gooien.

Vorige week deelden de acteurs al dezelfde foto van twee ezels op social media, waarbij ze schreven ‘binnenkort’. De twee, die in de hitserie Walter White en Jesse Pinkman speelden, postten dinsdag weer allebei eenzelfde kiekje, deze keer van hen twee in een riviertje. Daarbij lieten ze het comment achter ‘nog eerder’.

Officieel is er nog weinig bekend over de film, maar Deadline wist eerder te melden dat het project een coproductie is van de Amerikaanse zender AMC, die ook Breaking Bad uitzond, en streamingservice Netflix. Seriebedenker Vince Gilligan zou een script hebben geschreven dat draait om Jesse Pinkman. Het verhaal zou dan plaatsvinden na de gebeurtenissen in de finale van Breaking Bad.

Even sooner

437.3k Likes, 12.1k Comments - Aaron Paul (@glassofwhiskey) on Instagram: "Even sooner"

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld
    Update

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?