Volledig scherm
© AFP

Collega’s Disney-acteur Cameron Boyce reageren op overlijden

Onder andere Adam Sandler heeft een emotionele post op Instagram geplaatst na het overlijden van Cameron Boyce. De acteur die zijn zoon speelde in Grown Ups en Grown Ups 2 stierf dit weekend op 20-jarige leeftijd.

,,Te jong. Te lief. Te grappig. Het aardigste, meest getalenteerde joch. Ik hield van die jongen’’, schreef Adam bij een foto van Cameron. ,,Hij gaf zoveel om zijn familie, hij gaf zoveel om de wereld. Dank je Cameron, voor alles wat je ons hebt gegeven. En er zat nog zoveel meer aan te komen. Onze harten zijn gebroken, we denken aan je geweldige familie.’’

Ook Salma Hayek, die de vrouw van Adam speelde in de films, deelde haar verdriet op Instagram. ,,Ik had het voorrecht om Camerons moeder te spelen in Grown Ups 1 en 2 en we hebben door de jaren heen contact gehouden. Hij was gedreven, getalenteerd, grappig en hij schitterde altijd. Zijn blijdschap zal ons altijd bijblijven nu hij ergens anders is gaan dansen en schitteren. Mijn gedachten zijn bij zijn lieve familie.’’

Black-ish -actrice Yara Shahidi, die sinds haar vierde bevriend was met de acteur, liet weten ‘in shock’ te zijn over de dood van Cameron. ,,Je hebt een onuitwisbare indruk gemaakt op iedereen die het geluk had je te kennen, en ik ben dankbaar dat ik een van hen ben’’.

Cameron werd bekend door Grown Ups en de Disney-serie Jessie. Ook Nashville-acteur Charles Esten was daarin te zien.  Hij staat op Twitter stil bij het overlijden van de jonge Disney-ster.

Camerons familie maakte bekend dat de 20-jarige acteur in zijn slaap was overleden aan een epileptische toeval, die werd veroorzaakt door een medische aandoening waarvoor de acteur behandeld werd.

 1. BN’ers storten zich massaal op viral challenge van Dolly Parton
  Social media challenge

  BN’ers storten zich massaal op viral challenge van Dolly Parton

  Dolly Parton plaatste gisteren een viertal foto’s van zichzelf waarmee ze de wijze waarop mensen zich op elk sociale media-kanaal weer anders profileren op de hak neemt. ,,Get a woman who can do it all!’’, aldus de 74-jarige countryzangeres, die er vervolgens viral mee ging. Ellen DeGeneres en andere sterren volgden al snel haar voorbeeld. Ook bekend Nederland doet nu een duit in het zakje, wat leidt tot een bonte verzameling hilarische foto’s. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
 2. Na ‘Paltrow’s vaginageur’ nu ook ‘penisgeurkaars’ als statement tegen loonkloof

  Na ‘Paltrow’s vaginageur’ nu ook ‘penisgeur­kaars’ als statement tegen loonkloof

  Vorige week bracht Gwyneth Paltrow’s lifestylemerk Goop een kaars op de markt die zou ruiken naar Gwyneth’s vagina. Taxi, een Canadees reclamebureau, kwam op de proppen met een variant die ruikt naar, jawel, penis. De kaars is qua uiterlijk identiek aan die van Gwyneth maar kost toch 33 procent meer. Daarmee wil het bedrijf de loonkloof aankaarten die er nog steeds tussen mannen en vrouwen bestaat.