Volledig scherm
Chris Martin © EPA

'Chris Martin en Dakota Johnson na twee jaar uit elkaar'

Coldplay-zanger Chris Martin en Fifty Shades-actrice Dakota Johnson hebben volgens diverse Britse media na bijna twee jaar een einde aan hun relatie gemaakt. De geruchtenstroom kwam op gang nadat The Sun meldde een vriend van het stel te hebben gesproken. Die stelde dat Martin en Johnson al ruim een maand uit elkaar zijn.

De breuk tussen de 42-jarige Martin en de 29-jarige Johnson komt vrij onverwacht. Eerder werd er namelijk nog gesproken dat de twee trouwplannen hadden. ,,Ze hadden het al over een verloving, maar gaan nu zonder elkaar verder", aldus de ingewijde. Het koppel was sinds oktober 2017 samen. Ze willen nog niet reageren op de breuk.

 Martin was van 2003 tot en met 2016 getrouwd met Gwyneth Paltrow, met haar heeft hij twee kinderen.

  1. Maleisië in de ban van plotselinge echtscheiding oud-koning en Russische ex-miss

    Maleisië in de ban van plotselin­ge echtschei­ding oud-ko­ning en Russische ex-miss

    De Maleisische sultan en prins Sultan Muhammad V (50), die zich in januari na een regeringsperiode van twee jaar terugtrok als koning van Maleisië omdat seksfoto's waren opgedoken van zijn Russische echtgenote Oksana Voevodina (27), heeft tot grote ontsteltenis van zijn voormalige onderdanen toch maar besloten te gaan scheiden van zijn vrouw. De ontstane situatie wordt in Maleisië getypeerd als ‘koningsdrama’.