Volledig scherm
Chris Martin © EPA

'Chris Martin en Dakota Johnson na twee jaar uit elkaar'

Coldplay-zanger Chris Martin en Fifty Shades-actrice Dakota Johnson hebben volgens diverse Britse media na bijna twee jaar een einde aan hun relatie gemaakt. De geruchtenstroom kwam op gang nadat The Sun meldde een vriend van het stel te hebben gesproken. Die stelde dat Martin en Johnson al ruim een maand uit elkaar zijn.

De breuk tussen de 42-jarige Martin en de 29-jarige Johnson komt vrij onverwacht. Eerder werd er namelijk nog gesproken dat de twee trouwplannen hadden. ,,Ze hadden het al over een verloving, maar gaan nu zonder elkaar verder", aldus de ingewijde. Het koppel was sinds oktober 2017 samen. Ze willen nog niet reageren op de breuk.

 Martin was van 2003 tot en met 2016 getrouwd met Gwyneth Paltrow, met haar heeft hij twee kinderen.

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.