Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Chimène van Oosterhout is nieuwe zangeres Luv'

UpdatePresentatrice en actrice Chimène van Oosterhout (54) wordt zangeres in de groep Luv'. Zij krijgt een plek in de popgroep, die vooral succes kende in de jaren zeventig, naast oudgedienden José Hoebee (64) en Marga Scheide (64).

Dat vertelt het drietal in De Telegraaf. Vooral Scheide kende de op Curaçao geboren Van Oosterhout al langer en wist dat zij het repertoire van de groep goed kent. ,,Vijftien jaar geleden, toen net mijn man Jacques was overleden, trok zij mij uit het dal en liet ze me weer lachen. We hebben op het strand samen nog liedjes van Luv' zitten zingen. Die kende ze toen al allemaal, ze is een goede zangeres hoor!’’

Van Oosterhout had in 1996 een rolletje in Goede Tijden Slechte Tijden en was ook te zien in Oppassen! en Onderweg Naar Morgen. Als presentatrice had ze verschillende klussen, waaronder Motor TV, Yorin Travel en House Vision. Life is Beautiful doet ze sinds drie jaar.

Conflict

Eerder maakten Patty Brard en Ria Tielsch deel uit van Luv’. In 2012 besloten Marga, José en Patty een punt achter de groep te zetten. Drie jaar later werd het, zonder Patty, toch weer nieuw leven ingeblazen. 

Het Luv’-trio ligt al jaren met elkaar in de clinch. Het meest recente conflict betreft een fotoboek waaraan Marga en José meewerkten. Patty zag het niet zitten. Brard laat vandaag aan RTL Boulevard weten het nieuws ‘hartstikke leuk voor ze’ te vinden. ,,Ze hebben de komst van Chimène niet met mij overlegd, maar dat hoeft ook niet. Ik wens ze heel veel optredens en heel veel plezier.’’

Volledig scherm
Chimène gaat zingen. © BRUNO PRESS
Volledig scherm
Luv’ met Patty Brard, Marga Scheide en José Hoebee. © ANP Kippa
Volledig scherm
Ria Thielsch, Marga Scheide en Jose Hoebee in 1980. © ANP Kippa