Volledig scherm
Chantal Janzen © ANP

Chantal Janzen wint vijfde Televizier-Ster

Chantal Janzen mag zich wederom de favoriete presentatrice van Nederland noemen. Het RTL-gezicht mocht vanavond haar vijfde Televizier-Ster ophalen. Daarmee evenaart ze het record van Yvon Jaspers.

Chantal versloeg dit jaar Eva Jinek en Floortje Dessing. Ook vorig jaar ging de Televizier-Ster naar Chantal, die de prijs ook in 2016, 2015 en 2014 mee naar huis mocht nemen. Yvon won de Televizier-Ster tussen 2006 en 2012 vijf keer. In haar speech brak Janzen een lans voor alle tv-makers. ,,We redden er geen levens mee. We moeten het niet te belangrijk maken, maar ook niet te ónbelangrijk.”

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.