Monica en Chandler: één van de meest geliefde televisiestelletjes ooit.
Volledig scherm
Monica en Chandler: één van de meest geliefde televisiestelletjes ooit. © Friends

‘Chandler en Monica’ zorgen voor hysterie op sociale media

Nadat Jennifer Aniston al voor behoorlijk wat gekte op Instagram zorgde nadat ze een foto van de Friends-cast online zette, is het nu Courteney Cox die fans van de show hysterisch maakt. De actrice postte een foto van haarzelf met televisie-echtgenoot Matthew Perry, oftewel Monica Geller en Chandler Bing. 

Binnen 2 uur kon ze al op 1,3 miljoen likes rekenen.

,,Kijk eens even met wie ik vandaag geluncht heb... Ik weet het! Hoe gelukkig kun je zijn?”, schrijft Cox erbij, geheel in stijl van hun Friends-karakters. Lisa Kudrow, die de rol van Phoebe Buffay speelt, reageert: ,,Mazzelaars! Mooie mensen!” Ook Jennifer Aniston laat van zich horen. ,,Matties!! Ik hou van jullie.”

Fans reageren dolenthousiast op het kiekje van Monica en Chandler en vragen zich af waar hun geadopteerde tweeling Jack en Erica is. Ook wordt er wederom gespeculeerd of er nu dan toch eens een echte reünie komt van het New Yorkse zestal, dat onlangs hun 25-jarig jubileum vierde.

  1. Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijkste Wegen met timide Famke Louise

    Ryanne van Dorst oogst lof na Gevaarlijk­ste Wegen met timide Famke Louise

    Een groter contrast qua persoonlijkheden heeft er waarschijnlijk nog nooit in de auto gezeten bij het programma Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Een opvallend timide Famke Louise nam tijdens een roadtrip door Rwanda plaats naast de uitgesproken Ryanne van Dorst. Het grote verschil in karakters zorgde ook voor reuring online, het reisprogramma was zelfs even trending topic op Twitter. ‘Kunnen we Ryanne niet de standaard bijrijder van Gevaarlijkste Wegen maken?’