Volledig scherm
Boer Wim Droog uit Marknesse met zijn vriendin Marit. © Carlo ter Ellen

Boer Wim uit Marknesse krijgt vaak de vraag: is hij nog samen met Marit?

Boer zoekt VrouwZijn jullie nog bij elkaar? De vraag wordt vaak gesteld aan boer Wim Droog uit Marknesse en Marit. Het is een jaar geleden dat ze elkaar leerden kennen en verliefd werden tijdens Boer Zoekt Vrouw. Het antwoord: Ja! Sinds mei wonen ze samen in de Noordoostpolder.

Het stel probeert hun leven zo veel als mogelijk uit de media te houden. Zaterdag lukte dat even niet. Het boerenkoppel was samen op de ‘TV-boer is troef’-markt op de hengstenhouderij van tv-boerin Steffie Verhagen in het Brabantse Boekel. Honderden bezoekers zagen hoe onder meer Wim en Marit producten van eigen erf probeerden te verkopen, en met fans op de foto gingen. Onder meer uien, aardappelen en wortels gingen gretig over de houten planken van de kraam. Ingrediënten voor een herfstachtige hutspot.

Ontknoping

Wim en arts Marit leerden elkaar vorig jaar zomer kennen tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw. Maandenlang moesten ze hun liefde geheim houden om de ontknoping van de kijkcijferhit niet te verklappen. Begin december kon polderboer Wim hardop zeggen: ,,Ik heb de hoofdprijs te pakken.” Het stel woont sinds mei samen op de boerderij in Marknesse, zegt Wim tegen de Stentor.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.