Boef deelt 263 cadeaus uit in azc

VIDEORapper Boef kocht 263 cadeaus en verraste daarmee gisteren de kinderen in een asielzoekerscentrum in Katwijk. De kinderen reageerden uitzinnig.

Boef kocht de halve Intertoys leeg om voor Sinterklaas te kunnen spelen. In zijn Instagram Stories is een uitgebreid verslag te zien. Hij is blij met alle hulp van de speelgoedwinkelmedewerkers, die geduldig 209 pakjes inpakten - de overige cadeaus kocht hij in een parfumerie.

Even later, met een goed gevulde bestelbus, ging Boef op weg naar Katwijk waar de populaire rapper door blije kinderen werd onthaald. Toen hij vervolgens de pakjes tevoorschijn haalde, reageerden ze uitzinnig. De wat oudere kinderen zongen uit volle borst mee met zijn hits. Boef hielp intussen met uitpakken en knuffelde zijn fans. 

Boef is vrijgevig deze maand. Eerder deze week kondigde hij al aan met kerst duizend euro te verloten onder scholieren die een 9+ halen op een toets.

Volledig scherm
Boef sorteert cadeautjes © Instagram
Volledig scherm
Boef helpt met uitpakken. © Instagram
Volledig scherm
Boef sjouwt cadeaus naar het bestelbusje. © Instagram
Volledig scherm
De bon van Boef. © Instagram
Volledig scherm
Boef in het AZC. © Instagram
  1. Empire-acteur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set
    UPDATE

    Empire-ac­teur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set

    Onder massale belangstelling van de pers is de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, die donderdag werd opgepakt nadat hij was aangeklaagd voor het doen van een valse aangifte, later op de dag weer op vrije voeten gekomen. De rechter in Chicago besloot dat hij op borgtocht mocht worden vrijgelaten. De borgsom bedraagt 100.000 dollar (ruim 88.000 euro), melden Amerikaanse media. Smollett moet ook zijn paspoort inleveren.