Bob helpt jong stel uit de droom in Kopen zonder kijken: ‘Totaal niet realistisch’

VIDEOHet jonge stel Lynn en Martijn schakelde gisteravond in de slotaflevering van Kopen zonder kijken de hulp van makelaar Alex en bouwkundige Bob in. Met een budget van 400.000 euro kon het koppel een prima huis in Apeldoorn kopen, maar hun wensen waren volgens Bob ‘totaal niet realistisch’. ,,Niet voor hun leeftijd en niet voor hun budget.”

 1. BN’ers herdenken Peter R. de Vries: ‘Deze dag zal nooit meer hetzelfde zijn’

  BN’ers herdenken Peter R. de Vries: ‘Deze dag zal nooit meer hetzelfde zijn’

  Het is vandaag precies een jaar geleden dat Peter R. de Vries op de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam werd neergeschoten nadat hij de studio van RTL Boulevard had verlaten. Hij overleed negen dagen later aan zijn verwondingen. Op sociale media wordt de misdaadverslaggever door familie, vrienden, collega’s en andere bekende Nederlanders herdacht. ‘Hij had nog zoveel mooie dingen met zijn gezin en partner moeten meemaken.’
 2. Eva en Pascal lopen droomwoning bijna mis door schimmel en asbest: ‘Voor mij een no-go’
  Update

  Eva en Pascal lopen droomwo­ning bijna mis door schimmel en asbest: ‘Voor mij een no-go’

  Het scheelde gisteravond niet veel of Eva en Pascal uit Papendrecht zagen hun instapklare eengezinswoning aan zich voorbij gaan in Kopen zonder kijken. Er deed zich een horrorscenario voor: in de kruipruimte van het huis werd schimmel, asbest én houtworm aangetroffen. ,,Voor mij was het een no-go”, zei bouwkundige Bob Sikkes. Het programma was gisteravond goed voor 1.339.000 kijkers: daarmee staat Kopen zonder kijken op de derde plek in de top 25 van best bekeken programma’s.