BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweijer trapt erin en deelt ‘juice’

Met video'sYvonne Coldeweijer, die achter Nederlands bekendste juicekanaal Life of Yvonne zit, is in een journalistieke stunt getrapt van radiozender BNR. Die zette een video in scène waarin het leek alsof presentatrice Talitha Muusse cocaïne snoof op het toilet. Daarmee wilde de zender aantonen hoe juicekanalen te werk gaan en hoe makkelijk het is om via die weg onwaarheden te verspreiden.

2 reacties

  • J Vergouwen

    1 maand geleden
    Juicekanalen ontlenen hun bestaansrecht aan het zich onttrekken aan alle censuur en maken daarmee dat alle BN'ers zich aantastbaar kunnen blijven voelen. En natuurlijk vindt B(ekend) N(ederland) R dat niet leuk. In Nederland is er gelukkig maar één censurist waar we rekening mee dienen te houden en dat is onze democratisch tot stand gekomen wetgeving waar we ons allemaal aan dienen te houden. Dus, hoe meer rechtzaken hoe beter maar weg met alle zelf-ingestelde, zogenaamde nep-censuur !
  • Sven Hassel

    1 maand geleden
    Yvonne Coldeweijer behoort tot de groep mensen die anderen graag beledigt, haar advocaat kan zich in de handjes wrijven, er zullen wel meer rechtszaken volgen tegen deze onzin verspreide kanalen.