Blue Ivy in videoclip van Beyoncé met identieke jurk als haar moeder

Beyoncé heeft een bijzondere gast in de video van haar nieuwste single. Niemand minder dan Blue Ivy, de zevenjarige dochter van de zangeres, maakt haar opwachting in de clip van Spirit. Het meisje draagt een haast identieke jurk als haar moeder.

Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de remake van Disney's The Lion King, waarin Beyoncé de stem inspreekt van Nala. Beelden uit de film komen terug in de clip naast scènes waarin Beyoncé danst in de woestijn en voor een waterval staat.

Vorige week vergezelde Blue Ivy haar moeder ook al op de rode loper tijdens de wereldpremière van The Lion King in Los Angeles.

Volledig scherm
Beyoncé en Blue Ivy © YouTube Beyoncé
  1. Presentatrice maakt prins George (6) belachelijk vanwege balletlessen, kijkers woest

    Presenta­tri­ce maakt prins George (6) belache­lijk vanwege balletles­sen, kijkers woest

    Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”