Beau blijft binnen.
Volledig scherm
Beau blijft binnen. © ANP

Beau gaat langer door met huiskamershow

Beau van Erven Dorens gaat nog tot en met eind april door met Beau Blijft Binnen. Dat maakt zender RTL 4 vandaag bekend. Beau praat live vanuit zijn woonkamer in Amsterdam over alles dat ons op dit moment bezighoudt. Hij gaat elk weekend in gesprek met mensen die graag hun verhaal kwijt willen in deze tijd dat velen van ons thuis moeten blijven.

,,Lekker kletsen met de mensen thuis”, aldus Beau over zijn programma. ,,Soms grappig, soms verdrietig, soms informatief. Er gaat van alles fout, mijn kinderen lopen door het beeld en ik schakel af en toe naar het testbeeld, maar dat hoort er juist bij. Het is live en we zitten bij mij in de huiskamer. Ik verheug me echt de hele week op die uitzendingen. Want ik weet voor een groot gedeelte niet wat er gaat gebeuren. En die spontaniteit levert een interessante spanning op. Het is eigenlijk radio op tv. Ik noem het ook wel ‘piraten tv’.”

De kijkers weten de huiskamertalkshow van Beau wel te waarderen. Het ‘coronaprogramma’ begon met 489.000 kijkers en wist vorige week 644.000 kijkers te boeien.

Beau Blijft Binnen is tot en met 25 april iedere vrijdagavond (na Jinek) en zaterdagavond (na BankGiro Miljonairs) te zien bij RTL 4.