Première Nederlandse film Zurich in filmmuseum Eye, Amsterdam.Op de Berlinale werd de film bekroond met de CICAE Art Cinema Award.

Op de foto:  Barry Atsma
Volledig scherm
Première Nederlandse film Zurich in filmmuseum Eye, Amsterdam.Op de Berlinale werd de film bekroond met de CICAE Art Cinema Award. Op de foto: Barry Atsma © Brunopress

Barry Atsma scoort rol in grote historische serie voor Amerikaanse zender

Barry Atsma heeft een flinke rol te pakken in een nieuwe historische serie die de Amerikaanse zender Starz produceert. The Serpent Queen vertelt over het leven van Catharina de’ Medici, een telg uit een van de meest invloedrijkste Europese families in de Renaissance.

  1. Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid vragen met muzikaal statement aandacht voor Parkinson

    Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid vragen met muzikaal statement aandacht voor Parkinson

    Met het lied De muziek gaat altijd door zingen Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid over Parkinson, de ziekte die hen beiden heeft getroffen. De zangers moesten in hun carrière noodgedwongen een stap terug doen door de ziekte en willen met dit duet laten zien hoe belangrijk het is dat er meer aandacht komt voor deze neurologische aandoening. Naast de zangers werkten ook artiesten Coosje Smid, Anita Meyer, Berget Lewis en Jim Bakkum mee.