Volledig scherm
Ashton Kutcher en Mila Kunis © AP

Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren in grappige video op roddels

In een hilarisch filmpje op Instagram maken Ashton Kutcher en Mila Kunis het Amerikaanse tijdschrift InTouch Weekly compleet belachelijk. Het stel reageert op een artikel dat deze week in het blad staat, waarin gezegd wordt dat hun relatie voorbij is.

Ashton en Mila zitten in de auto, als hij haar vraagt wat er aan de hand is. ,,Het is voorbij tussen ons omdat ik me verstikt voelde," reageert Mila. ,,Oh, echt? Ja, ik was ook wel heel overheersend," antwoordt Ashton.

Mila zegt vervolgens 'dat ze ook de kinderen meeneemt'. ,,Wat? Krijg ik de kinderen niet meer?!," zegt Kutcher, waarop Kunis zegt: ,,Ja, maar jij droeg een heel groot geheim met je mee." Op de vraag wat dat geheim dan precies was, antwoordt ze: ,,Ik weet het niet, ik heb alleen maar deze foto." Waarop het paar ene Melissa bedankt, waarschijnlijk de auteur van het stukje.

Volgers moeten erg lachen om de video. ,,Hahaha, dit is het beste filmpje ooit!" en ,,Jullie hebben ze mooi te pakken!".

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.