Volledig scherm
Andre Hazes met Monique. © Marcel Wagenaar

André bespot Monique en Kim voorkomt een babybuikje

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

André Hazes en zijn Monique wonen niet meer samen, maar de volkszanger vindt het geen probleem om haar toch nog even te plagen.

Het ene moment is ze een keurige nieuwslezeres, het andere moment schittert Amber Brantsen als Sporty Spice mét neusring op een feestje.

Jeroen Pauw laat zijn oren goed verwennen, zo in de laatste dagen van zijn vakantie in het Spaanse Malaga.

Rio, het zoontje van voetbaldochter Joëlle Witschge en voetballer Dave Bulthuis, heeft met drie maanden oud al een uitstekend balgevoel.

Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko worstelen soms met opvoedkwesties... want ja, hoe doe je dat toch met kinderen en suiker?

Nee, die hand van zanger Jaap Reesema ligt niet op haar buik en ze is niet zwanger, voelt Kim Kötter zich genoodzaakt te zeggen.

Wie is de Mol?-kind’ Bodhi - zijn ouders Airen Mylene en Taeke Taekema ontmoetten elkaar bij de opnames van het programma - weet nog niet goed wat hij ervan moet vinden dat hij grote broer wordt.

Tv-bioloog Freek Vonk is diep ontroerd door een berichtje van een van zijn grootste fans.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?