Volledig scherm
PREMIUM
© Pim Ras

Anastacia trotseert Hollands weer voor We Will Rock You: ‘Volgende rol al op het oog’

Haar leven kende crises als gevolg van ernstige ziekte. Toch voelt popster Anastacia (51) zich gezegend. Morgenavond gaat in Afas Live Queenhommage We Will Rock You in première met Anastacia als musicaldebutant. 

Volledig scherm
© Margot de Heide

Amerikaanse popster ontmoet Nederlandse herfst. Met oplopend stemvolume doet zangeres Anastacia Newkirk (51) verslag van haar aanvaring met een voor haar onbekend natuurfenomeen: novembermist. Met oplopend stemvolume: ,,Zo grijs! Ik kon vanmorgen de reling van mijn balkon niet meer zien. Ik dacht eerst dat de gordijnen nog dicht zaten.‘’ Een kakelende lach volgt.

Het is niet de enige verrassing die de zangeres van top 10-hits als I’m Outta Love (2000), Sick & Tired (2004) en Left Outside Alone (2004) in Nederland treft. Ze repeteerde de afgelopen twee weken in het theater van Hengelo voor haar rol in de musical We Will Rock You. Tijdens die periode was haar hotel gelegen naast een industrieterrein aan de buitengrenzen van Enschede. Een locatie in vrijwel alles het tegengestelde van haar eigen thuis, sunshine state Florida, constateert ze. ,,Maar ik vind het prachtig hier. Die veranderende seizoenen zie je bij ons niet.”

  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”