Alan Cumming presenteert de Amerikaanse versie van De verraders, The traitors.
Volledig scherm
Alan Cumming presenteert de Amerikaanse versie van De verraders, The traitors. © Peacock

Amerikaanse versie De verraders strikt acteur uit hitserie als presentator, oud-topatleet doet mee

Na versies in onder meer België en Engeland krijgt nu ook Amerika een eigen editie van het Nederlandse succesformat De verraders. Anders dan hier strijden in de VS beroemdheden en ‘gewone’ mensen samen om de prijzenpot, die kan oplopen tot 250.000 dollar (237.000 euro).

 1. Nick Offerman was bijna niet te zien in The Last of Us: ‘Ik wilde het script niet eens lezen’

  Nick Offerman was bijna niet te zien in The Last of Us: ‘Ik wilde het script niet eens lezen’

  Fans van The Last of Us zijn lyrisch over de acteerprestaties van Nick Offerman (52), die de rol van Bill vertolkt. De Amerikaanse acteur is niet meer weg te denken uit de HBO-reeks, die gebaseerd is op het gelijknamige populaire zombiespel. Toch had hij bijna niet in succesvolle serie gezeten. ,,Mijn vrouw heeft mij moeten overhalen om de rol aan te nemen”, onthult hij in Jimmy Kimmel Live.
 2. Gortdroog blokfluitliedje komiek Bas Hoeflaak gaat viraal: ‘Het gaat los, ongelooflijk’
  met video

  Gortdroog blokfluit­lied­je komiek Bas Hoeflaak gaat viraal: ‘Het gaat los, ongeloof­lijk’

  Henry van Loon gaat staan, omarmt zichzelf, hij zucht en slikt. Lachen is uit den boze, maar kan hij zich inhouden nu zijn collega Bas Hoeflaak zingt dat ‘ie gaat ‘spelen met zijn fluit’? Het fragment uit LOL last one laughing is al dagen trending op sociale media en bedrijven als Albert Heijn en Spotify haken erop in. Genoeg reden voor Hoeflaak om Het Fluitlied daadwerkelijk uit te brengen.