Volledig scherm
Ali B © Instagram Ali B

Ali B worstelt met boodschappenlijstje en Anna sexy kapitein voor een dag

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Singer-songwriter Douwe Bob voelde zich op de kermis in Broek en Waterland heel even een scherpschutter. Of hij in zijn keurig gestreken shirt wat won, is onbekend.

Omdat het vandaag  Zoon- en Dochterdag is komt RTL-coryfee Linda de Mol met een aandoenlijk kiekje uit de oude doos waarop ze te zien is met haar pasgeboren dochter Noah (nu 18 jaar) en zoon Julian (nu 21 jaar) .

Ali B probeerde vanmorgen in de supermarkt en op slippers het kennelijk erg ingewikkelde boodschappenlijstje van zijn vrouw te ontcijferen

Cabaretier Claudia de Breij viel volgens eigen zeggen bijna van het Empire State Building in New York. Het iconische gebouw is 381 meter hoog en de punt reikt tot 443 meter.

Chantal Janzen kon vanmorgen de verleiding niet weerstaan om haar eind mei geboren zoontje Bobby - haar 'aapje' en 'zonnetje' - te trakteren op wat liefdevolle moederknuffels.

Modeblogger Anna Nooshin showt in Spanje haar strakke lijf onder het motto 'never fake it'.

Levensliedzangeres Samantha Steenwijk heeft tevergeefs met een aaibaar interieurbontvachtje geprobeerd een look-a-like van Tina Turner te worden.

De Volendamse vocalist Nick Schilder stuitte vanmorgen op een wel heel vertederend huiselijk tafereel: zijn vrouw Kirsten en dochtertje Jackie dicht tegen elkaar aan slapend. Het stel heeft ook nog zoontje Julian en dochtertje Nikki.

Schrijfster Daphne Deckers had een inspirerend momentje onder de zon in de Spaanse badplaats Marbella. Ze overweegt bij wijze van Plan B een bananenbedrijf te beginnen.

Ruben van der Meer is op een vaste telefoon uit het jaar 0 gestuit.

Zanger André Hazes geeft het toe: hij was behoorlijk zenuwachtig toen niemand minder dan zijn eigen zoon André voor het eerst zijn vader zag optreden. Het publiek op Bonaire was de familie Hazes goed gezind en de kleine Dré genoot van elk moment.

Musicalacteur Patrick Martens heeft zich op een stil strand in Kroatië kapot geërgerd aan een man die zijn uitzicht verziekte.

Actrice Tanja Jess en haar zingende echtgenoot Charly Luske hebben gisteren met de nodige zoenen gevierd dat ze 18 jaar verkering hebben en 10 jaar getrouwd zijn.

De totaal niet technische Jim Bakkum kan maar niet geloven dat hij is gecast voor de rol van handige klusjesman.

Quinty Trustfull hoopt in Amsterdam met het doen van de zonnegroet dat de warmte terugkeert naar Nederland. De regen is goed voor de natuur, zo geeft ze toe, maar Quinty zelf vindt er geen bal aan.

De familie Tan verblijft in Stari Grad (Kroatië), waar dochter Julia weg droomt in een idillysch straatje.

Geen bikini of afgetrapt zomerbroekje voor Geraldine Kemper, maar een prinsessenjurk. De blondine liet zich op de trappen van een locatie in Kroatië stylen door een sterrenstyliste die eerder Arie Boomsma en Dionne Stax onder handen nam.

Lieuwe Ikink, de zoon van Boulevardreporter Luuk Ikink, brengt zijn weekend door onder een wasmand.

Waar je topkok Herman den Blijker het allergelukkigst mee maakt: een dikke vakantieknuffel van zoon Mats (9).

Marly van der Velden en haar vriend Mike hebben zich gisteren in een sjiek restaurant in hartje Laren tegoed gedaan aan een île flottante, ook wel bekend als een balletje eiwitschuim, drijvend in een schep crème anglaise, afgewerkt met karamelsaus. 

Chris, de sidekick van Wietze de Jager, is wel in voor een potje twerken, maar de blonde dj vindt dat hij 'effe normaal' moet doen.

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’