Caroline Flack
Volledig scherm
Caroline Flack © BrunoPress/PhotoShot

Aflevering Love Island geannuleerd na dood Caroline Flack

De Britse televisiezender ITV heeft de aflevering van Love Island van vanavond geannuleerd. Aanleiding is de zelfmoord van voormalig presentatrice Caroline Flack. Vanmiddag werd gemeld dat de zenderbazen met elkaar gingen overleggen over hun reactie op de dood van Flack.

,,Veel mensen bij ITV kenden Caroline goed en waren close met haar. We zijn allemaal kapot van dit tragische nieuws", laat de zender weten. ,,Na voorzichtig overleg met Caroline's vertegenwoordigers en het productieteam van Love Island hebben we besloten vanavond Love Island niet uit te zenden, uit respect voor de familie van Caroline." De aflevering van morgenavond zal een speciaal tribuut aan Flack bevatten.

Caroline Flack werd gisteren dood gevonden in haar woning in Londen. Ze maakte zelf een eind aan haar leven. De presentatrice was eerder al geschorst bij Love Island, omdat ze werd verdacht van mishandeling. Flack presenteerde Love Island sinds 2015, maar verscheen ook met regelmaat in andere Britse tv-shows.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.