Adele
Volledig scherm
Adele © EPA

Adele voltrekt huwelijk van beste vriendin

Mocht Adele haar zangcarrière ooit zat zijn, dan kan ze zich altijd op de trouwbusiness richten. De zangeres heeft gisteren het huwelijk voltrokken van haar beste vriendin Laura Dockrill, is te zien op foto's die de Daily Mail vandaag heeft geplaatst. Het was de tweede keer dat Adele een goede vriend heeft getrouwd.

De 31-jarige Adele was naast trouwambtenaar ook een van de entertainers op de bruiloft. De zangeres, die de bruid al kent sinds de middelbare school, verraste de gasten door een aantal van haar hits te zingen. Ook zangeressen Florence Welch en Jessie Ware stonden met haar op het podium.

Niet alleen de outfit en het gewicht van de flink afgevallen Adele werden op social media uitgebreid besproken. Op Twitter dook ook een geluidsfragment - van slechte kwaliteit - op waarop de zangeres zou zeggen dat haar langverwachte vierde album in september uitkomt. Het is niet duidelijk of het inderdaad gaat om de stem van Adele.

De zangeres fungeerde ook in 2018 als trouwambtenaar. Toen voltrok ze in Los Angeles, in haar eigen achtertuin, het huwelijk van komiek Alan Carr. Adele nam haar goede vriend en zijn echtgenoot als cadeau ook nog mee naar Las Vegas om Cèline Dion te zien optreden.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.