Volledig scherm
Adam Levine. © ANP

Adam Levine na 16 seizoenen niet meer te zien als coach in The Voice

Adam Levine stopt als coach bij The Voice. De Maroon 5-zanger was zestien seizoenen lang te zien in het zangprogramma, maar houdt het nu voor gezien. Dat maakte de presentator van The Voice, Carson Daly, bekend in de Today Show.

Het nieuws is opmerkelijk, want eerder werd nog aangekondigd dat Levine wél als coach zou deelnemen aan een nieuw seizoen. Waarom de zanger, die drie keer The Voice heeft gewonnen met een van zijn talenten, nu toch stopt is niet duidelijk. 

,,Na zestien seizoenen heeft Adam Levine, goede coach én vriend, besloten om The Voice te verlaten", begon Daly, die ook nog aanhaalde dat Levine's deelname aan de talentenjacht voor veel mooie samenwerkingen heeft gezorgd. ,,Hij zal altijd een gewaardeerde coach blijven. We wensen hem het beste toe.”

Een opvolger voor Levine is ook al gevonden: Gwen Stefani zal zijn plek innemen. De zangeres was al drie keer eerder te zien in The Voice. 

  1. Metalband ‘misleidt’ talloze fans met ‘unieke concerten’ in Europa: ‘Wat is dit voor onzin?’

    Metalband ‘misleidt’ talloze fans met ‘unieke concerten’ in Europa: ‘Wat is dit voor onzin?’

    De Amerikaanse metalband Dream Theater is de afgelopen weken door knullige communicatie in opspraak geraakt. Honderden fans hebben het gevoel dat ze onder valse voorwendselen een ticket hebben gekocht voor een van hun 35 shows in Europa. De band is zich van geen kwaad bewust, maar biedt wel zijn verontschuldigingen aan bij fans die zich misleid voelen. ‘Hier heb ik geen zestig euro voor betaald.’