Volledig scherm
Adam Levine. © ANP

Adam Levine na 16 seizoenen niet meer te zien als coach in The Voice

Adam Levine stopt als coach bij The Voice. De Maroon 5-zanger was zestien seizoenen lang te zien in het zangprogramma, maar houdt het nu voor gezien. Dat maakte de presentator van The Voice, Carson Daly, bekend in de Today Show.

Het nieuws is opmerkelijk, want eerder werd nog aangekondigd dat Levine wél als coach zou deelnemen aan een nieuw seizoen. Waarom de zanger, die drie keer The Voice heeft gewonnen met een van zijn talenten, nu toch stopt is niet duidelijk. 

,,Na zestien seizoenen heeft Adam Levine, goede coach én vriend, besloten om The Voice te verlaten", begon Daly, die ook nog aanhaalde dat Levine's deelname aan de talentenjacht voor veel mooie samenwerkingen heeft gezorgd. ,,Hij zal altijd een gewaardeerde coach blijven. We wensen hem het beste toe.”

Een opvolger voor Levine is ook al gevonden: Gwen Stefani zal zijn plek innemen. De zangeres was al drie keer eerder te zien in The Voice. 

  1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
    PREMIUM
    Carine Crutzen

    ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

    Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.