Over BN DeStem

We helpen je het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat jij je eigen keuzes kunt maken. We bieden je wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

BN DeStem - Altijd dichtbij
 

Achter de schermen
Ben je nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan en waarom we bepaalde keuzes maken? We bieden je graag een kijkje achter de schermen! Ga naar bndestem.nl/achter-de-schermen

BN DeStem op papier
BN DeStem brengt u dagelijks al het (inter)nationale nieuws uit uw regio. De krant heeft verschillende edities zodat u het nieuwsuit uw directe omgeving ontvangt, dagelijks in een apart katern met regionieuws. Ook schenken we elke dag veel aandacht aan sportnieuws. In het weekend brengen we 2 extra katernen: Z met achtergronden bij het nieuws en Zo met tips en inspiratie. En natuurlijk het Magazine met elk weekend een spraakmakend interview en boeiende reportages.

BN DeStem digitaal
U kunt BN DeStem op verschillende manieren digitaal lezen. Natuurlijk is er bndestem.nl en download in elk geval de nieuwsapp van BN DeStem op uw smartphone en tablet, zodat u BN DeStem altijd en overal bij de hand heeft. U kunt zich inschrijven voor (een van) onze e-mail nieuwsbrieven en gebruik maken van Topics. Lees hier meer over onze digitale producten.

 

nieuws geschiedenis BNDESTEM informatie

Direct naar