BN DeStem Club is er speciaal
voor u als abonnee!

Vakantieplannen? Maak gebruik van de vakantieservice
Zo voorkomt u een overvolle brievenbus bij thuiskomst.

Unieke activiteiten in en buiten uw regio

Aantrekkelijke winacties

Leuke voordelen

Na een meet-en-greet vooraan zitten bij een mooi concert of een unieke rondleiding bij een evenement, museum of aansprekend bedrijf in de regio waar u misschien altijd al een kijkje heeft willen nemen. Met BN DeStem Club bieden wij u die kans.

Onze columnisten en journalisten sluiten ook aan bij verschillende activiteiten van BN DeStem Club, waardoor u de mogelijkheid krijgt om niet alleen over hun passies te lezen in de krant, maar deze ook samen met hen te beleven. De thema's van de activiteiten verschillen, zodat er voor elk wat wils is. We hopen dan ook dat we u terugzien tijdens een van onze club-activiteiten.

Ga mee met BN DeStem Club en reserveer uw kaarten nu op bndestem.nl/club.

U kunt zich op deze site ook aanmelden voor de BN DeStem Club-Nieuwsmail. Zo bent u als eerste op de hoogte van speciale abonnee-acties.

Onze Algemene spelvoorwaarden vindt u hier.

Suggesties?

Heeft u ideeën voor BN DeStem Club of een vraag, u kunt ons makkelijk bereiken via club@bndestem.nl

Veelgestelde vraag

Veelgestelde vragen

Een actueel overzicht van speciale abonnee-acties vindt u op de BN DeStem Actie pagina.

In de BN DeStem Webwinkel vindt u boeken, dvd’s, tickets en reizen die helemaal zijn afgestemd op u als abonnee van BN DeStem. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op flinke abonneekorting. Verder hebben we ook BN DeStem Club.

Topics, vanaf nu bij uw abonnement!

U krijgt met Topics niet alleen toegang tot alle artikelen uit álle regionale edities van uw eigen krant, maar ook tot alle verhalen uit de Volkskrant, Trouw, Het Parool, AD en een groot aantal andere regionale kranten.   

Via Topics kunt u eenvoudig alles lezen over mensen of onderwerpen die u interesseren. Stel zelf lijsten samen over bijvoorbeeld uw favoriete acteurs of sporters, over de regio waar u bent opgegroeid, maar niet meer woont, over politiek, cultuur of eten en drinken. Volg wat andere kranten over deze onderwerpen schrijven of laat u verrassen door de aanbevelingen van de Topics-redactie. Meer informatie? www.topics.nl

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

BN DeStem Club biedt unieke activiteiten in en buiten uw regio, aantrekkelijke winacties en leuke voordeeltjes speciaal geselecteerd voor abonnees. Na een meet-en-greet vooraan zitten bij een mooi concert of een unieke rondleiding bij een evenement, museum of aansprekend bedrijf in de regio waar u misschien altijd al een kijkje heeft willen nemen. Met de BN DeStem Club bieden wij u die kans.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.