Volledig scherm
PREMIUM
© BN DeStem

Zwerfafval is een van onze grootste ergernissen, gelukkig zijn er initiatieven om het dumpen tegen te gaan

ColumnPlastic gaat in de ban. Zeg maar dag tegen onder meer plastic wattenstaafjes, wegwerpbestek, roerstaafjes, rietjes, bekertjes of ballonnenstokjes. Het wordt allemaal verboden in de Europese Unie. Het gebruik van kunststof producten wordt beperkt om te voorkomen dat het spul als zwerfvuil in het milieu en vooral in de zee terechtkomt.

Zwerfafval is een van onze grootste ergernissen, maar als je de bermen langs onze wegen inspecteert,  lijkt het wel alsof er ook steeds meer mensen zijn die zich hier niets van aantrekken en hun geconsumeerde hamburgerdozen, flesjes cola of blikjes energydrink zonder blikken of blozen uit het raam gooien. Het is te hopen dat de zwerfafvalberg slinkt door de strengere regels. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.