Zwaar ongeval op de A58 bij afrit Sint Willebrord, slachtoffer met traumahelikopter naar het ziekenhuis

Update + VideoHOEVEN -  Op de afrit Sint Willebrord van de A58 is vrijdagmiddag een zwaar ongeluk gebeurd. Een slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De afrit was tot 18.00 uur dicht. 

Volgens ooggetuigen vloog de auto uit de bocht, kwam in de berm terecht, en sloeg vervolgens over de kop. Hierbij werd een van de inzittenden uit de auto geslingerd. Inmiddels is bevestigd dat die persoon degene is die met de traumahelikopter naar het ziekenhuis is gebracht. 

 Bestuurders die richting Hoeven of Sint Willebrord moeten, wordt geadviseerd om afslag 21 richting Rucphen te volgen. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren is nog niet duidelijk.  Naar verwachting is de afrit rond 18.00 uur weer vrij. Ook de oprit vanaf St. Willebrord richting Roosendaal was afgesloten in verband met dit ongeval. Deze is inmiddels wel weer vrij. 

Volledig scherm
Ongeval op de A58 bij Sint Willebrord. © Tom van der Put
Volledig scherm
Ongeval op de A58 bij Sint Willebrord © Tom van der Put
Volledig scherm
Zwaar ongeval bij afrit Sint Willebrord. © Tom van der Put
  1. Airborne festival verhuist van vliegveld naar flink weiland even verderop
    PREMIUM

    Airborne festival verhuist van vliegveld naar flink weiland even verderop

    BOSSCHENHOOFD - Het Airborne (voorheen Daylight) Festival speelt zich niet langer op Breda International Airport af. De luchthavendirectie heeft besloten het aantal evenementen waar het vliegverkeer voor moet worden stilgelegd, te beperken. ,,Het festival was voor beide partijen een enorme logistieke operatie‘’, zegt luchthavenmeester Jan Voeten, die ook waakt dat vliegen op Seppe corps business blijft.