Woon-zorgcentrum Leonardushof in Wouw gaat tegen de vlakte om plaats te maken voor nieuwbouw.
Volledig scherm
Woon-zorgcentrum Leonardushof in Wouw gaat tegen de vlakte om plaats te maken voor nieuwbouw. © Google Maps

Zorgcomplex Leonardushof in Wouw maakt in de loop van volgend jaar plaats voor nieuwbouw

WOUW - Woon-zorgcentrum Leonardushof in Wouw wordt in de tweede helft van volgend jaar gesloopt om plaats te maken voor een compleet nieuw zorgcomplex. Dat moet waarschijnlijk in het derde kwartaal van 2020 de deuren openen. De naastgelegen kapel blijft behouden. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. West-Brabant trekt draaiboeken voor Vuelta weer uit de kast: ‘Ik ga uit van een geweldig volksfeest’
  PREMIUM

  West-Bra­bant trekt draaiboe­ken voor Vuelta weer uit de kast: ‘Ik ga uit van een geweldig volksfeest’

  BREDA - Eindelijk, Breda en West-Brabant als regio mogen zich opmaken voor ‘La Vuelta’. 19, 20 en 21 augustus staan in goud gebeiteld op de kalender, en dan met name die zondag de 21e als de etappe deze contreien aandoet. De Bredase wethouder Daan Quaars (VVD, topsport) is er blij mee en kan nu in volle kracht vooruit met de organisatie, als kartrekker van de ronde in deze regio.