Dit spandoek hing lange tijd bij de zendmast in een woonwijk in Bosschenhoofd. De mast is nu weg, maar KPN plaatst driehonderd meter verderop een nieuwe.
Volledig scherm
Dit spandoek hing lange tijd bij de zendmast in een woonwijk in Bosschenhoofd. De mast is nu weg, maar KPN plaatst driehonderd meter verderop een nieuwe. © Wim van den Broek

Zendmast tussen woonwijk en camping zet kwaad bloed in Bosschenhoofd

BOSSCHENHOOFD - De plaatsing van een  nieuwe telecommunicatiemast aan de rand van Bosschenhoofd zet kwaad bloed bij omwonenden en de eigenaren van camping De Wildert. KPN heeft de mast nodig om het mobiele netwerk in het dorp op peil te houden.

0 reacties

 1. Wouwse heem staat na allerlei verhuizingen nu echt op straat: ‘Om moedeloos van te worden’

  Wouwse heem staat na allerlei verhuizin­gen nu echt op straat: ‘Om moedeloos van te worden’

  WOUW - Heemkundekring De Vierschaer uit Wouw zit met de handen in het haar. Al negen jaar zwerft de heem van clublokaal naar clublokaal. Na het onvermijdelijke vertrek uit het Univé-kantoor in april - dat gebouw wordt verbouwd tot hét nieuwe wijkhuis van Wouw - staat de vereniging nu op straat en is de collectie noodgedwongen ondergebracht in een loods op bedrijventerrein De Donken, in een schuur bij molen De Arend én in de garage van voorzitter van André Dingemans.
 1. Babynieuws uit Dierenrijk: Voor het eerst in 8 jaar steppevossen geboren
  Play

  Babynieuws uit Dierenrijk: Voor het eerst in 8 jaar steppevos­sen geboren

 2. Mika (11) speelt jonge Ferry Bouman in Undercover-film: 'Hij is mijn idool'
  Play

  Mika (11) speelt jonge Ferry Bouman in Undercover-film: 'Hij is mijn idool'