Op het dak van het stadskantoor staan bigbags met grint klaar. Ze gaan verder als ballastmateriaal voor het spoor. Wethouder Cees Lok (re) kijkt toe.
Volledig scherm
Op het dak van het stadskantoor staan bigbags met grint klaar. Ze gaan verder als ballastmateriaal voor het spoor. Wethouder Cees Lok (re) kijkt toe. © Henk den Ridder

Zelfs de plintjes van het stadskantoor krijgen een tweede leven

ROOSENDAAL - Als de gedeeltelijke sloop van het stadskantoor aan het Stadserf in Roosendaal over drie maanden klaar is, zullen er niet meer dan twee of drie containers afval overblijven. ,,En dat is eigenlijk ook geen afval want het gaat nog de sorteerband op", zegt Hans Snellen jr. van het gelijknamige sloopbedrijf.

 1. West-Brabantse wielerhandel krijgt mountainbikes niet aangesleept: ‘Het is echt een luxeprobleem’
  PREMIUM

  West-Brabantse wielerhan­del krijgt mountainbi­kes niet aange­sleept: ‘Het is echt een luxepro­bleem’

  BERGEN OP ZOOM/ZEGGE/RUCPHEN - Inmiddels kan Bergenaar Eric van de Watering op zijn nieuwe Orbea mountainbike door de bossen crossen. Maar dat had heel wat voeten in de aarde. Sinds de coronacrisis wil iedereen zo'n dikke banden fiets. En dat merkt de fietsbranche in West-Brabant. Voorraden slinken. En levertijden lopen soms op tot een halfjaar. Het is een gekkenhuis.
 1. Rolt het coronavaccin straks in Brabant van de band?
  Play

  Rolt het coronavac­cin straks in Brabant van de band?

 2. Deze collega's zitten samen in quarantaine: 'Kantoor is nu ook een slaapkamer'
  Play

  Deze collega's zitten samen in quarantai­ne: 'Kantoor is nu ook een slaapkamer'