De polder, gebied Bulkenaar, ten zuid-westen van Roosendaal is een beoogde plek voor de nieuwbouw van het Bravis Ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
De polder, gebied Bulkenaar, ten zuid-westen van Roosendaal is een beoogde plek voor de nieuwbouw van het Bravis Ziekenhuis. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

‘Wordt dit net als Wouw?’ Kwade brief over nieuwe Bravis ziekenhuis, wethouder ‘stomverbaasd’

ROOSENDAAL - Bewonerscomité Natuurlijk Betrokken Tolberg (NBT) maakt zich grote zorgen over hoe het overleg over het nieuw te bouwen Bravis ziekenhuis in Roosendaal verloopt. 

Dat staat in een brief die de omwonenden naar de gemeenteraad heeft gestuurd. Dat schrijven is bij wethouder Toine Theunis in het verkeerde keelgat geschoten: ,,Ik vind dit een beetje onfatsoenlijk.’’

  1. Binnenkijken in de nieuwe bioscoop van Roosendaal: hier kijk jij straks naar de nieuwste films
    PREMIUM

    Binnenkij­ken in de nieuwe bioscoop van Roosendaal: hier kijk jij straks naar de nieuwste films

    ROOSENDAAL - Meters aan rode stof hangen al aan de muur. Bussels koperdraadjes verraden precies waar de speakers komen te hangen. Op de gigantische houten hellingen staat tot op de millimeter afgetekend waar de stoelen moeten komen. De muren achterin staan zo glad als een spiegel, klaar voor zes enorme doeken. Langzaam maar zeker begint het immense gebouw aan de Nieuwstraat écht op een bioscoop te lijken.