Adrie Kuijstermans mag gaan beginnen aan de klus die hij met de Stampersgatse kerk voor ogen heeft. Er komen 22 appartementen in de kerk. Naast hem 'bouwpastoor' en zoon Nick.
Volledig scherm
PREMIUM
Adrie Kuijstermans mag gaan beginnen aan de klus die hij met de Stampersgatse kerk voor ogen heeft. Er komen 22 appartementen in de kerk. Naast hem 'bouwpastoor' en zoon Nick. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Wonen in de kerk van Stampersgat: er komen 22 appartementen

STAMPERSGAT - De kogel is door de kerk. Halderberge werkt mee aan het initiatief van Adrie Kuijstermans om 22 appartementen in de kerk en vier twee-onder-een-kapwoningen in Stampersgat te realiseren. Grootste struikelblok was het parkeren.

  1. Bisdommen roepen kerken op om nachtmis overdag te vieren: ‘Kerk mag geen bron van besmetting zijn’

    Bisdommen roepen kerken op om nachtmis overdag te vieren: ‘Kerk mag geen bron van besmetting zijn’

    BREDA - De Rooms-Katholieke Kerk schrapt per direct alle vieringen na 17.00 uur. Ook tijdens Kerstmis zullen de aangescherpte maatregelen gelden, zo meldde de Rooms-Katholieke Kerk woensdag. De vraag aan de parochies is om Kerstmis zoveel mogelijk overdag te vieren. De Nederlandse bisdommen hebben hiertoe besloten ‘in verband met de huidige ontwikkelingen op het gebied van de coronapandemie’.