Winnaar Sjors Sportief-tekenwedstrijd krijgt eerste boekje tijdens sportles Klimroos

VideoROOSENDAAL - Jurre van Dijk uit groep 7 van basisschool De Klimroos kreeg dinsdagmorgen het eerste Sjors Sportief-boekje uitgereikt met zijn tekening op de voorkant. Zijn tekening van Sjors Sportief met een schaakbord was door Stichting Sportservice Noord-Brabant  op de cover gekozen als mooiste tekening uit veel inzendingen voor de tekenwedstrijd .

Volledig scherm
Jurre van Dijk, winnaar Sjors Sportief-tekenwedstrijd, krijgt eerste boekje van Jerome de Clercq van SSNB © BN DeStem

Jurres groep 7 zal het hele jaar nog superlief blijven voor de jongen. De hele klas won dankzij Jurre een uitstapje naar Krazy Kangeroo Jump, het toekomstige grootste trampolinepark van Nederland in Roosendaal. Francy Martens van Krazy Kangeroo vertelde aan de groep dat Krazy Kangeroo druk bezig is om het trampolinepark bij De Stok klaar te maken. De groep 7 wordt uitgenodigd na de opening van het park.

Francy Martens won de basketbalwedstrijd tussen Jurre, wethouder Rene van Ginderen en Mya Vriens van de Rabobank na de officiele uitreiking van het eerste boekje. Martens gooide als eerste een bal in de basket.

Volledig scherm
jurre van dijk wint de sjors sportief tekenwedstrijd tijdens de basketbalwedstrijd. Foto pix4profs/petervantrijen. © pix4profs/petervantrijen

Alle oudste leerlingen van de basisscholen uit de gemeente Roosendaal ontvangen deze week de zesde editie van het Sjors Sportief-boekje. In dit boekje staan sportieve kennismakingsactiviteiten bij sportclubs waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met een sport. Vorig jaar schreven tweeduizend kinderen zich in. 

Kinderen  kiezen in het boekje een sport die ze leuk lijkt.  Kinderen kunnen kennismaken met meer dan vijftig sportieve activiteiten zoals badminton, dansen, lasergamen, tafeltennis, paardrijden en tennis. Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als ze zelf willen. Het hele schooljaar door kunnen kinderen zich inschrijven voor Sjors Sportief en deelnemen aan activiteiten. 

De inschrijving start woensdag om 15.00 uur op www.sjorssportief.nl

Volledig scherm
Groep 7 De Klimroos met Jurre van Dijk, winnaar Sjors Sportief-tekenwedstrijd, leerkrachten, wethouder en andere genodigden. © BN DeStem
Volledig scherm
Jurre, winnaar Sjors Sportief-tekenwedstrijd, krijgt prijs voor hele groep 7 De Klimroos van Krazy Kangeroo © BN DeStem