Volledig scherm
Het horecapand aan de Markt in Roosendaal Foto Alfred de Bruin

Wie wil een wasmachine, bijzettafel of pan uit voormalig Roosendaals café Blits?

ROOSENDAAL - Het horecapand aan de Markt in Roosendaal waar Grand Café Blits zat, blijft met carnaval dicht. Er was interesse om het die dagen te exploiteren, maar huurder Grolsch staat dat niet toe.

Het pand is inmiddels leeg, nadat opkoper Handelsonderneming Raijmakers uit Limburg 2.800 euro (exclusief btw) betaalde voor alle spullen die daar nog in stonden. Van potten en pannen tot kroonluchters, bijzettafels, wasmachines en inductiekookplaten. De grootste keukenapparatuur was eerder al geveild door de Belastingdienst.

Raijmakers is met vijf man twee dagen bezig geweest om alle spullen uit het pand te halen, weet curator Frans van Oorschot te melden. Nu staan 578 van die spullen weer te koop. Alle geïnteresseerden kunnen op www.bva-auctions.com een bod doen op een van de voorwerpen.

Volledig scherm
Street view Google Maps van het pand, waar in 2009 De Big Ben nog in zat © Google Maps.
  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.