Volledig scherm
Wie Wat Waar? © Ben Steffen

Wie Wat Waar: Oorkonde opstellen met pot bier erbij

In de rubriek Wie Wat Waar plaatsen we, in samenwerking met het West-Brabants Archief, elke week een foto uit de archieven van de vroegere BN DeStem fotografen Thom van Amsterdam en Ben Steffen.

We gaan ver terug in de tijd met een foto uit 1972. Fotograaf Ben Steffen is in een café waar onder het genot van een potje bier op tafel een soort van oorkonde wordt ondertekend. Rechts aan de tafel zit een groepje jongeren, links de wat oudere garde. Wie was erbij of kent de personen op de foto. In welke kroeg is de foto gemaakt en wat was de aanleiding?

We zijn benieuwd. Behalve in de krant, plaatsen we de foto's op onze facebookpagina's. Denkt u een of meer mensen op de foto te herkennen of weet u waar de foto is gemaakt? Reageer dan via ons speciale e-mailadres of op Facebook.

wiewatwaar@bndestem.nl

www.facebook.com/BNDeStemRoosendaal

www.facebook.com/benenthom

  1. Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal
    Play

    Angela Schijf voetbalt met jeugd in Roosendaal

    Actrice en ambassadrice Angela Schijf van stichting Het Vergeten Kind opende maandagmiddag de fonkelnieuwe ontspanningstuin van jeugdzorginstelling Juzt De Driekant in Roosendaal. De Lions Club heeft met tal van acties 30.000 euro op gehaald voor de realisatie van de tuin. De stenen tuin is veranderd in een plek waar kinderen uit de instelling kunnen spelen, maar ook rustig kunnen zitten en kletsen. Schijf, die donderdag nog de Zilveren Televizier-Ster Actrice voor haar rol in Flikken Maastricht won, probeerde alles gelijk uit met de kinderen.